Ολυμπιακός: «Killer» o Γκερέρο! Προβλημάτισαν οι «ερυθρόλευκοι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 22:39 Ολυμπιακός: «Killer» o Γκερέρο! Προβλημάτισαν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την εμφάνιση του στο φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν. Ο Πέδρο Μάρτινς άφησε εκτός ενδεκάδας αρκετούς βασικούς, με τους Πειραιώτες να παρουσιάζουν μία πολύ κακή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά να αποφεύγουν την ήττα (1-1), χάρη στον Γκερέρο. Ο άσος του Ολυμπιακού μπήκε στο 74′ και βρήκε δίχτυα στο 87′, αποδεικνύοντας σ’ ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ότι είναι γκολτζής.

Οι Πειραιώτες ήταν κάκιστοι στο πρώτο ημίχρονο. Αδυνατούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ, ενώ είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα. Η Σιντ Τρούιντεν προηγήθηκε μόλις στο 4′. με τον Ντούκενς να πλασάρει ωραία τον Γιαννιώτη, έπειτα από λάθος του Ανδρούτσου.

 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του, έγινε πιο παραγωγικός, ωστόσο τα προβλήματα στα μετόπισθεν παρέμειναν. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Γκερέρο, με τον τελευταίο να κάνει και πάλι εξαιρετικά τη δουλειά του.

 

Ο νεοαποκτηθείς φορ του Ολυμπιακού έστειλε με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Φορτουνή, την μπάλα στα δίχτυα του Πιράρ, γράφοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (Μαρκ Μπρις): Πικάρ, Τομιγιάσου, Γκαρθία Τένα (72′ Μαέ), Ντε Σαρτ, Ντε Πέτερ, Μποτάκα, Ντούκενς (65′ Γιάνσενς), Μπέζους, Ντε Μπρόιν, Σεμπάλος (66′ Ακολάτσε), Ντε Νόρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Μασούρας, Νικολάου (46′ Βούκοβιτς), Μιράντα, Κούτρης (63′ Τσιμίκας), Ρομαό (75′ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75′ Φορτούνης), Βρουσάι, Πάρντο (75′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75′ Γκερέρο).

Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να τιμήσουν τη μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλή Τζούνιορ στο φιλικό παιχνίδι με τη Σιντ Τρούιντεν. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς παρατάχθηκαν στο γήπεδο με μαύρα περιβραχιόνια.Παράλληλα, πριν την έναρξη του αγώνα και μετά από συνεννόηση με την αντίπαλη ομάδα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

πηγή:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση