Κλήρωση Europa League: Με τη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 15:35 Κλήρωση Europa League: Με τη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός!

Την ελβετική Λουκέρνη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι αγώνες της τρίτης προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν 9 και 16 Αυγούστου

Τη Λουκέρνη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Σχετικά ευνοϊκή ήταν η κλήρωση για τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού η ομάδα του Πειραιά ως «ισχυρή» στην κλήρωση, επιλέχθηκε να αγωνιστεί με τους σχετικά αδύναμους Ελβετούς, αποφεύγοντας ομάδες όπως, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η Ρέιντζερς.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά μάλιστα, οι Πειραιώτες θα δώσουν εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 9 Αυγούστου, με τον αγώνα ρεβάνς να διεξάγεται στην Ελβετία μια εβδομάδα αργότερα.

 

 

Η Λουκέρνη εξασφάλισε το εισιτήριό, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο περσινό ελβετικό πρωτάθλημα. Στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Λουκέρνη γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ξαμάξ με 2-0. Έδρα τηςείναι το «Swissporarena» χωρητικότητας 16.800 θεατών.

Το ελβετικό κλαμπ έχει αλλάξει προπονητή, καθώς ο Γεράρδο Σενέ συνεχίζει στην πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις. Ο 44χρονος Ρενέ Βάιλερ ήταν αυτός που τον αντικατέστησε.

Η Λουκέρνη δεν είχε κάποια σημαντική προσθήκη κατά την διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου. Αντιθέτως, δεν έχει πλέον στο ρόστερ της τον 24χρονο γκολκίπερ Γιόνας Όμλιν, ο οποίος συνεχίζει στην Βασιλεία.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση