Μαν. Γιουνάιτεντ: Τσουχτερό πρόστιμο στον Μαρσιάλ! Δεν έφευγε από το πλευρό του νεογέννητου γιου του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 14:51 Μαν. Γιουνάιτεντ: Τσουχτερό πρόστιμο στον Μαρσιάλ! Δεν έφευγε από το πλευρό του νεογέννητου γιου του

Πρόστιμο 180.000 λιρών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Γάλλο επιθετικό Αντονί Μαρσιάλ. Δεν πήγε σε 8 προπονήσεις για να μείνει στο πλευρό της κοπέλας του και του νεογέννητου γιου τους Swan.

Με τους μισθούς δύο εβδομάδων και συγκεκριμένα 180.000 λίρες τιμωρήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γάλλος επιθετικός Αντονί Μαρσιάλ. Ο 22χρονος παράτησε την ομάδα που συμμετέχει σε τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και γύρισε στο Παρίσι για τη γέννηση του γιου του Swan.

Η ομάδα του επέβαλε πρόστιμο 180.000 λιρών επειδή έχασε 8 προπονήσεις. Ο προπονητής του Ζοζέ Μουρίνιο τον περίμενε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μετά τη γέννηση αλλά ο Μαρσιάλ δεν το έκανε. Μια κίνηση που φαίνεται να εξόργισε τον έτσι κι αλλιώς ιδιότροπο Μουρίνιο.

Άγνωστο το μέλλον Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ

Το βράδυ της Τρίτης ρώτησαν τον Ζοζέ Μουρίνιο τι θα γίνει στο μέλλον με τον 22χρονο επιθετικό, με τον προπονητή να παραπέμπει στην υπεύθυνη γραφείου Τύπου. «Για τον Αντονί Μαρσιάλ είναι καλύτερα να απαντήσει η Κάρεν. Αν θέλει να απαντήσει». Όταν τον ρώτησαν ξανά αν θα επιστρέψει στην ομάδα απάντησε «δεν ξέρω».

Πηγή: Sun

Προσαρμοσμένη αναζήτηση