Πανηγυρική δικαίωση της ΑΕΚ! "Ναι" του ΣτΕ στην "Αγ.Σοφία"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 23:49 Πανηγυρική δικαίωση της ΑΕΚ! "Ναι" του ΣτΕ στην "Αγ.Σοφία"

Λύνουν... χειρόφρενο οι μπουλντόζες για την “Αγιά Σοφιά” και η “κιτρινόμαυρη” ομάδα θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στο φυσικό χώρο της! Η ΑΕΚ δικαιώθηκε πανηγυρικά από το ΣτΕ, του οποίου η ολομέλεια σε κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη απέρριψε τις προσφυγές που έχουν γίνει από το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και τους δημότες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι ο νόμος, στον οποίο εντάσσεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν κρίνεται αντισυνταγματικός!

Αναμένεται να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ και να γίνει και επίσημα γνωστή και τότε θα έχει δικαιωθεί και επισήμως η ΑΕΚ, η οποία θα μπορέσει να αρχίσει τις εργασίες μόλις εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Οταν γίνει και αυτό θα εμφανιστούν οι μπουλντόζες στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Αυτό που απομένει στην ουσία είναι η στάση της κυβέρνησης στο εν λόγω θέμα... Δηλαδή, αν θα προσπαθήσει -και αν θα μπορέσει εντέλει- να καταργήσει τον συνταγματικό -κατά το ΣτΕ- νόμο που επιτρέπει στην ΑΕΚ να χτίσει το γήπεδό της.

 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση