Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκε η αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 15:48 Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκε η αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η Εθνική Ελλάδας γυναικών στο μπάσκετ, ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς ανακοίνωσε τις 16 παίκτριες που θα βρίσκονται στην αποστολή, χωρίς τη Τζάκι Γέμελος που θα χάσει τελικά το τουρνουά.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών θα συμμετάσχει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον έγιναν γνωστές οι παίκτριες που θα «ταξιδέψουν» στην Τενερίφη της Ισπανίας.

Η Εθνική μας Ομάδα, που πέρυσι κατέκτησε την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχει κληρωθεί μαζί με τη Γαλλία, τον Καναδά και την Κορέα, στον πρώτο όμιλο του Μουντομπάσκετ, το οποίο και θα διεξαχθεί από 22 έως 30 Σεπτεμβρίου του 2018.

Η προετοιμασία της Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου, αλλά σε αυτή δεν θα βρίσκεται τελικά, όπως και στους αγώνες της Ισπανίας, η Τζάκι Γέμελος, που ανακοίνωσε πρόσφατα την απουσία της, εξαιτίας ενός προσωπικού της προβλήματος.

Η αποστολή της Εθνική Ελλάδας

Σωτηρίου, Κοσμά, Σταμάτη, Σπυριδοπούλου, Νικολοπούλου, Παυλοπούλου, Λύμουρα, Σταμπολάμπρου, Σπανού, Καλτσίδου, Φασούλα, Τσινέκε Ε., Σπαθάρου, Εζέτζα, Μάλτση, Χριστινάκη.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση