Σκόκο και Ιτάνζ κοιτούν στην ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 11:44 Σκόκο και Ιτάνζ κοιτούν στην ΑΕΚ

Ετοιμάζονται από τώρα για τη νέα σεζόν στο Δικέφαλο
Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια και αυτό ισχύει φυσικά και για την ΑΕΚ. Ο Νάτσο Σκόκο έχει μπει στην επικαιρότητα των «κιτρινόμαυρων» τις τελευταίες ημέρες και η περίπτωση του μοιάζει δύσκολη, αλλά εκτιμάται ότι δεν είναι απίθανο να υπάρξει θετική κατάληξη.

Έγινε η πρώτη επαφή με την πλευρά του «υδραυλικού», ο οποίος δεν παρουσιάστηκε αρνητικός. Από τη μία η Νιούελς Ολντ Μπόις ποντάρει αρκετά σε αυτόν και σχετικά πρόσφατα έδωσε τρία εκατομμύρια λίρες στη Σάντερλαντ για να τον αποκτήσει. Από την άλλη δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, καθώς ένας τραυματισμός τον έχει φέρει πίσω, ενώ το κλίμα μεταξύ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και των οπαδών δεν είναι καθόλου καλό. Ακόμη, οι σχέσεις του με τον προπονητή του δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο. Όλες αυτές οι συγκυρίες είναι πιθανόν να βοηθήσουν την ΑΕΚ να φέρει πίσω τον Σκόκο.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη στην Ελλάδα. Πήγε στη Βραζιλία για τον Λούκα, τον μεσοεπιθετικό της Κρισιούμα και άλλους υποψήφιους στόχους. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρήκε και τερματοφύλακα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές. Πιθανόν, οι συζητήσεις που θα κάνει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης πριν πάρει το αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Αθήνα, να είναι γύρω από αυτό το θέμα.

Παράλληλα, στη λίστα για την ενίσχυση στο «1» είναι και ο Σαρλ Ιτάνζ, σύμφωνα με τη «Real News». Ο Καμερουνέζος πορτιέρο μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

http://www.sport-fm.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση