Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό στίβου: Χρυσό η Στεφανίδη, αργυρό η Κυριακοπούλου [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 08:21 Ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό στίβου: Χρυσό η Στεφανίδη, αργυρό η Κυριακοπούλου [βίντεο]

Σε ελληνική υπόθεση μετέτρεψαν τον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, στο Βερολίνο, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Στεφανίδη υπερασπίστηκε με επιτυχία τον ευρωπαϊκό τίτλο, πέρασε τα 4,85 μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πετυχαίνοντας ρεκόρ αγώνων.

Η Κυριακοπούλου, πέρασε τα 4,80 μ. και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, επιστρέφοντας στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης μετά τη γέννηση της κόρης της.

Τα επιτυχημένα άλματα των δύο Ελληνίδων πρωταθλητριών στα 4,80 μέτρα

 

 

Ελληνικός θρίαμβος @stefanidi_katerina και @nikoleta_kiriakopoulou κλείδωσαν τις δύο πρώτες θέσεις!!!! Έχουμε τρελαθεί!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr) στις

 

Οι δύο Ελληνίδες έμειναν μόνες τους στον αγώνα, μετά τα 4,80 μέτρα. Η Στεφανίδη κατάφερε να περάσει αυτό το ύψος με την πρώτη προσπάθεια και προηγούνταν, ενώ η Κυριακοπούλου «πέταξε» πάνω από αυτό το ύψος στο δεύτερο άλμα της. Η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου δεν τα κατάφερε και με 4,75 μ. πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στη συνέχεια, ο πήχης ανέβηκε στα 4,85 μ., όπου απέμειναν να μονομαχούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης δύο Ελληνίδες άλτριες. Η Στεφανίδη πέρασε και αυτό το ύψος με την τρίτη προσπάθεια, ενώ η Κυριακοπούλου δεν τα κατάφερε και έτσι η Στεφανίδη πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Στη συνέχεια, η Στεφανίδη προσπάθησε να περάσει και τα 4,95 μ., χωρίς επιτυχία.


Πηγή: iefimerida.gr