Φοιτητής στο εξωτερικό ήταν ο 25χρονος που σκοτώθηκε στου Φιλοπάππου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 15:33 Φοιτητής στο εξωτερικό ήταν ο 25χρονος που σκοτώθηκε στου Φιλοπάππου

Οι διακοπές στην Ελλάδα μετατράπηκαν σε εφιάλτη για τον 25χρονο Ν.Μ., ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου όταν έπεσε από βράχο στου Φιλοπάππου μετά από επίθεση ληστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός σπούδαζε στη Γλασκώβη και βρισκόταν στην Ελλάδα με την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία για διακοπές. 

Ο άτυχος νεαρός που έχασε τη ζωή του μετά από την επίθεση των ληστών

Ο άτυχος νεαρός που έχασε τη ζωή του μετά από την επίθεση των ληστών

Από βαριές εσωτερικές κακώσεις ο θάνατος του νεαρού 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση ο 25χρονος νεαρός έφερε βαριές εσωτερικές κακώσεις, από τις οποίες και προήλθε ο θάνατός του, μετά την πτώση σε βράχια από ύψος 20 μέτρων. Στο σώμα του δεν εντοπίστηκαν εξωτερικά τραύματα από μαχαίρι, μπουκάλι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Μαρτυρία 23χρονης: Ήταν τρεις Πακιστανοί ή Αφγανοί

Η 23χρονη φίλη του θύματος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στην αστυνομία οι δράστες τους επιτέθηκαν και τους λήστεψαν. Συγκεκριμένα από την 23χρονη άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο, το ποσό των 60 ευρώ, το διαβατήριό της και τις πιστωτικές και χρεωστικές της κάρτες. 

Στην κατάθεσή της η νεαρή από την Πορτογαλία, περιγράφει ότι λίγο πριν τις 23.00 χτες το βράδυ, καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση, οι δύο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο, ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της κοπέλας και άρχισε να την ψάχνει, αφαιρώντας χρήματα που είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και κάποια προσωπικά έγγραφα.

Η κοπέλα, όπως λέει, κοίταζε τον ληστή με την τσάντα της και δεν πρόσεχε τι γινόταν δίπλα, όπου ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η 23χρονη έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Βίντεο από το σημείο της πτώσης

 

 

Εικόνες από τη σημείο της πτώσης 


Δεν αναγνώρισε κάποιον από τους προσαχθέντες  

Η ΕΛ.ΑΣ. μετά το περιστατικό είχε προχωρήσει σε 8 προσαγωγές ωστόσο η 23χρονη κοπέλα δεν αναγνώρισε στα πρόσωπά τους κανέναν από τους δράστες της επίθεσης. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες για τους 6 από αυτούς υπάρχει διοικητική απέλαση. 

Πάντως η κοπέλα και εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν μπορούσε να πει στην αστυνομία αν ο 25χρονος φίλος της γλίστρησε και έπεσε από τα βράχια ή αν τον έσπρωξαν οι κακοποιοί. 

Τώρα οι αστυνομικοί της δείχνουν και νέες φωτογραφίες υπόπτων.

Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση