Σταϊκούρας: Τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες είναι στο DNA του κ. Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 14:33 Σταϊκούρας: Τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες είναι στο DNA του κ. Τσίπρα

"Τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες είναι στο DNA του κ. Τσίπρα" σχολίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας για το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά ότι "ο κ. Τσίπρας πήρε το τιμόνι μιας χώρας με θετικό πρόσημο, την οδήγησε στο αχρείαστο τρίτο μνημόνιο και επιβάρυνε τους πολίτες με κόστος 86- 200 δισ. ευρώ, όπως υποστηρίζουν και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι".

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, "η χώρα δεν βγαίνει σε καμία περίπτωση από τα μνημόνια καθώς δεν βγήκε όπως άλλες χώρες που είχαν μπει σε πρόγραμμα, ενώ και οι μνημονιακές πολιτικές θα συνεχίσουν να υφίστανται".

"Η ΝΔ δεν ψήφισε τις περικοπές στις συντάξεις, τη μείωση του αφορολόγητου και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών" είπε ο κ. Σταϊκούρας ενώ πρόσθεσε ότι είναι "η πρώτη φορά που ενεργοποιείται το πλαίσιο ενισχυμένης εποπτείας".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com