«Έτσι μαχαίρωσα τον μαστροπό μου. Είχε βιάσει και τις αδελφές μου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 11:06 «Έτσι μαχαίρωσα τον μαστροπό μου. Είχε βιάσει και τις αδελφές μου»

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής λύγισαν ακούγοντας την κατάθεση της 24χρονης Ελένης, η οποία δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές τον 33χρονο προαγωγό της.

«Με χαστούκισε. Χτύπησε το τηλέφωνό του. Γύρισε την πλάτη και βρήκα την ευκαιρία να τον χτυπήσω δύο φορές στην πλάτη. Παρόλα αυτά γύρισε και συνέχισε να με χαστουκίζει και να προσπαθεί να μου πάρει το μαχαίρι. Τον χτύπησα μία ακόμη φορά στο στήθος. Μετά προσπάθησα να φύγω, σηκώθηκε πάλι όμως και άρχισε να με κυνηγά. Τον μαχαίρωσα μία ακόμη φορά στο πόδι», λέει στην ομολογία της, η 24χρονη Ελένη, περιγράφοντας τη σκηνή της δολοφονίας του 33χρονου προαγωγού της, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Λίγο νωρίτερα είχε πάει στο σπίτι της και «πετούσε πέτρες στο παράθυρό της» για να βγει και να τον συναντήσει. Κατόπιν, έκλεισε τηλεφωνικά ραντεβού μαζί του δίπλα από το νεκροταφείο Μενιδίου.

«Δεν άντεχα άλλο. Δύο χρόνια με εξανάγκαζε να εκδίδομαι έναντι αμοιβής και να του δίνω τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις αδερφές μου, Στέλλα και Σταυρούλα. Όταν αντιδρούσα στις προθέσεις του ή απέφευγα να συναντηθώ μαζί του, απειλούσε τη δική μου ζωή και της οικογένειάς μου», υποστηρίζει η κατηγορουμένη. «Αρχικά είχε σχέση με την μικρότερη αδερφή μου. Αργότερα προσέγγισε εμένα. Κολακεύτηκα από τα λόγια και τις ενέργειές του. Ακολούθησε όμως η κόλαση», ομολογεί.

Η μητέρα της Ελένης, καταθέτει ότι το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2015, είδε την κόρη της να επιστρέψει γύρω στις 23:00 το βράδυ, αναστατωμένη, με αίματα και χώματα στα ρούχα και τα χέρια της. Όταν τη ρώτησε τι συνέβη, η Ελένη απάντησε πως ήταν στο σπίτι του Χάρη και μάλωσαν.

Ο 33χρονος έμενε μαζί με τη μητέρα του σε γειτονικό σπίτι από αυτό της Ελένης, εργαζόταν περιστασιακά σε επιχείρηση αλουμινίων που διατηρούσε ο θείος του στην περιοχή, ενώ παρακολουθούσε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στο Μενίδι.

Ο πατέρας της 24χρονης, υπάλληλος δήμου της Αττικής, κατέθεσε ότι το θύμα τον Ιούνιο του 2014 είχε βιάσει την κόρη του, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου είχε πάει στην επιχείρηση αλουμινίου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον θείο του, για τις ενέργειες σε βάρος των παιδιών του, μάταια όμως, αφού η κατάσταση χειροτέρεψε και έφθασε μέχρι την «αυτοδικία» της κόρης του.

huffingtonpost.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση