Το δείπνο Σαμαρά με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 09:11 Το δείπνο Σαμαρά με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ
Σε ταβέρνα της Κηφισιάς βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματός του.
 
Με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματός του έφαγε χθες στην ταβέρνα του «Βασίλη» στην Κηφισιά, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
 
 
Στο δείπνο, που πολλοί εξέλαβαν ως απάντηση του πρώην Πρωθυπουργού στα γνωστά δείπνα όσων των αμφισβητούν στο εσωτερικό του κόμματος, εκτός από τον διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, Κώστα Μπούρα, παρόντες ήταν οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Κώστας Καραμανλής (ο νεότερος), Ανδρέας Κατσανιώτης, Κώστας Βλάσσης, Ιωάννης Αντωνιάδης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Χρήστος Μπουκώρος, Νίκη Κεραμέως (που ήταν και η μοναδική γυναίκα της παρέας), Τάσος Δημοσχάκης, Στέργιος Γιαννάκης, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Γιόγιακας και Βασίλης Οικονόμου.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχθηκε λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, τους γαλάζιους βουλευτές με το μενού να περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις, με αιχμή τη διαπραγμάτευση με εταίρους και δανειστές, την απόφαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο και τη συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση