Αρνείται ότι σκότωσε το φίλο της στο Μενίδι η 24χρονη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 18:58 Αρνείται ότι σκότωσε το φίλο της στο Μενίδι η 24χρονη

Αν και ενώπιον της αστυνομίας ομολόγησε τη δολοφονία, απολογούμενη στην ανακρίτρια αρνήθηκε ότι είχε σχέση. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και οδηγήθηκε στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της η 24χρονη από το Μενίδι, που είχε συλληφθεί για τη δολοφονία του 33χρονου πρώην φίλου της, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί στο νεκροταφείο Αχαρνών στις αρχές Φεβρουαρίου.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η νεαρή, που προανακριτικά είχε ομολογήσει πως σκότωσε το θύμα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Μπορεί βέβαια στην αστυνομία να δέχθηκε ότι σκότωσε το φίλο της, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υποστήριξε τα ίδια και ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας. Αντίθετα, φέρεται να υπέδειξε ως δράστη έναν αγνώστων στοιχείων άνδρα με τον οποίο τσακώθηκε το θύμα την επίμαχη βραδιά.

"Δεν τον σκότωσα εγώ. Βρέθηκαν στο νεκροταφείο με έναν γνωστό του και άρχισαν να μαλώνουν. Ο 33χρονος μου ζήτησε να φύγω, όπως και έπραξα. Όταν τον αναζήτησα μετά στο τηλέφωνο δεν μου απαντούσε και ανησυχησα. Δεν ξέρω τα στοιχεία του άνδρα που τον σκότωσε" ανέφερε η 24χρονη. Ο λόγος για τον οποίο ομολόγησε προανακριτικά την πράξη, ήταν "για να προστατέψει την οικογένειά της, γιατί φοβήθηκε ότι θα θεωρούνταν ύποπτοι".

 

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση