Έκρηξη στον Βύρωνα - Διέλυσαν κατάστημα για να διαρρήξουν ΑΤΜ - Βομβαρδισμένο τοπίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 09:33 Έκρηξη στον Βύρωνα - Διέλυσαν κατάστημα για να διαρρήξουν ΑΤΜ - Βομβαρδισμένο τοπίο

Ισοπεδώθηκε ένα κατάστημα ρούχων τα ξημερώματα στον Βύρωνα. Στο στόχαστρο των δραστών δεν είχε μπει το κατάστημα, αλλά το ΑΤΜ που “στεγαζόταν” σε αυτό. Οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη με αέριο με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες ζημιές.

Οι δράστες “χτύπησαν” στις τέσσερις τα ξημερώματα στην οδό Καραολή και Δημητρίου. Διέρρηξαν το κατάστημα και παροχέτευσαν αέριο στο ΑΤΜ. Προκάλεσαν στην συνέχεια σπινθήρα και ακολούθησε έκρηξη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές στο κατάστημα ενώ τμήματα της τζαμαρίας, μέρη του ΑΤΜ αλλά και υλικά από το κατάστημα εκτοξεύτηκαν στον δρόμο.

Οι δράστες φαίνεται ότι ήταν έμπειροι. Με την έκρηξη που προκάλεσαν ενώ διέλυσαν το κατάστημα δεν κατέστρεψαν το εσωτερικό του ΑΤΜ και έτσι είχαν την ευκαιρία να αρπάξουν από αυτό δύο “κασετίνες” με χρήματα.

Παρά το γεγονός ότι η έκρηξη “σήκωσε στο πόδι” ολόκληρη την περιοχή και οι περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία οι διαρρήκτες κατάφεραν να διαφύγουν πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί. Παρά τις έρευνες τα ίχνη τους χάθηκαν.

Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή – Θ. Πάνου

Πηγή: newsit.gr

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση