Ρέθυμνο: Η εξαφάνιση ήταν δολοφονία - Μία σύλληψη για την υπόθεση της 38χρονης Τόνιας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:15 Ρέθυμνο: Η εξαφάνιση ήταν δολοφονία - Μία σύλληψη για την υπόθεση της 38χρονης Τόνιας

Μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 59χρονο Ρεθυμνιώτη.

Ο 59χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Ρεθύμνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος της 38χρονης Αντονίνα Ζόεβα η οποία είχε εξαφανιστεί στις 11.05.2018 από περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η νεαρή μητέρα, το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε πήγε για μπάνιο με μία φίλη της. Εκεί τη συνάντησε ο Έλληνας που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Στις φίλες της ισχυρίστηκε πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει σπίτι ενός Σύριου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

Γύρω στις 11 το βράδυ, ο Σύρος φίλος της που δήλωσε την εξαφάνιση, η 38χρονη αποχώρησε από το μαγαζί και έκτοτε αγνοείται…

Η γυναίκα με την οποία η 38χρονη αγνοούμενη πήγε στην παραλία, δύο μέρες αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μάταια. Άρχισε να ανησυχεί και οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν την κάλεσε η ανήλικη κόρη της που ζει στο εξωτερικό. Η μικρή που ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της, μιλούσε κάθε μέρα μαζί της στο τηλέφωνο και ανησυχούσε που δεν μπορούσε να την βρει. Και τα δύο τηλέφωνα της Τόνιας, ήταν απενεργοποιημένα.

Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: cretapost, ekriti

Προσαρμοσμένη αναζήτηση