Σοκ: Χαροπαλεύει κοπέλα που έπεσε θύμα άγριου βιασμού στο Ζεφύρι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 08:22 Σοκ: Χαροπαλεύει κοπέλα που έπεσε θύμα άγριου βιασμού στο Ζεφύρι

Φρίκη: Μία νεαρή κοπέλα περίπου 25 ετών νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από βιασμό - Η γυναίκα είχε βρεθεί πριν από τρεις μέρες αναίσθητη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής από περαστικούς - Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση - Σήμερα (14.09.2018) μετά από την εξέταση του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού - Μυστήριο παραμένει η ταυτότητα της.

Σοκ έχει προκαλέσει η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας – περίπου 25 χρονών – στο Ζεφύρι.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα ηλικίας 20-30 ετών, έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια οι δράστες την πέταξαν στο δρόμο μισοπεθαμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε πριν από δύο ημέρες στην άκρη δρόμου στο Ζεφύρι και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Επιπλέον, δεν είχε στην κατοχή της τίποτα που να φανερώνει τα στοιχεία της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στο κρατικό της Νίκαιας. Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε επιβεβαίωσε πως φέρει ίχνη βιασμού, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com