Καμμένος: «Η ΝΔ είμαι εγώ» – «Θα μπορούσα να μιλήσω με το Μητσοτάκη αν…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 11:04 Καμμένος: «Η ΝΔ είμαι εγώ» – «Θα μπορούσα να μιλήσω με το Μητσοτάκη αν…»

«Εγώ αυτό που θα ήθελα από τον Κυριάκο και του το λέω ευθέως και να αφήσει τα «Σημιτικά» «τζάμπα μάγκες». Να κοιτάξει να ρθει κοντά να πάρει τους σοβαρούς που είναι στη ΝΔ να πετάξει έξω όλα αυτά τα φασισταριά που έχει μαζέψει. Μιλάω για τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Πλεύρη που είναι με το ΛΑΟΣ, οι οποίοι δεν έχουν καμία θέση, είναι τα άκρα που έλεγε ο Καραμανλής», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Και συνέχισε: «Να φέρει στην παράταξη πίσω ανθρώπους οι οποίοι υπηρέτησαν σε κυβερνήσεις της ΝΔ με σοβαρότητα, να κοιτάξει να συμφιλιωθεί με τα άλλα κόμματα που αυτή την στιγμή κυβερνούν και να γίνουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βγαίνει προς τα έξω και θα στηρίζει το εθνικό συμφέρον και όταν θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά ξανατσακωνόμαστε. Δεν θα γυρίσουμε τον ελληνικό λαό σε αυτά που λέει ο Βορίδης, στον εμφύλιο πόλεμο. Να χωρίζουμε πάλι σε κομμουνιστές και εθνικόφρονες την πατρίδα μας και να σφαχτούμε μεταξύ μας».

Σε άλλο σημείο είπε ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε άλλη συμπεριφορά φέρνοντας στην χώρα επενδύσεις και τότε ναι θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του. Τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μαζί όλοι. Στο ερώτημα αν κάνει άνοιγμα στη ΝΔ απάντησε: «Η ΝΔ είμαι εγώ και όχι αυτοί κ. Παπαδάκη. Δεν είναι τα άκρα που δεν συνεργάζεται ο Καραμανλής, ούτε οι νεοφιλελεύθεροι που τους διέγραψε ο ίδιος ο Μητσοτάκης».   

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση