Αυτός είναι ο διαρρήκτης φάντασμα – Το βίντεο ντοκουμέντο που άφησε άφωνους ακόμα και τους αστυνομικούς – video

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:55 Αυτός είναι ο διαρρήκτης φάντασμα – Το βίντεο ντοκουμέντο που άφησε άφωνους ακόμα και τους αστυνομικούς – video

Μια απίθανη διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη, με τον δράστη να φοράει σεντόνι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του και να ολοκληρώνει το χτύπημα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κάμερα ασφαλείας σε αρωματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, κατέγραψε τον διαρρήκτη – φάντασμα, ο οποίος έσπασε την τζαμαρία και εισέβαλε στο μαγαζί.

Για να μην καταγράψει το σύστημα ασφαλείας τα χαρακτηριστικά του, είχε τυλιχτεί με ένα σεντόνι και άρπαξε 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Επιπλέον έκλεψε και ένα laptop που υπήρχε μέσα στο κατάστημα και έφυγε ανενόχλητος.

«Πανικοβλήθηκα αρχικά όταν το είδα, σκέφτηκα τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας άνθρωπος για να σου αρπάξει την περιουσία σου» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και συνέχισε: «τρόμαξα πάρα πολύ αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με αισιοδοξία.»

Ακόμα και οι αστυνομικοί που είδαν τις εικόνες έλεγαν στην ιδιοκτήτρια πως τέτοιο χτύπημα δεν έχουν ξαναδεί. «Το περίεργο είναι πως περιφερόταν στο δρόμο με το σεντόνι στη Βασ. Όλγας και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μπει μέσα.»

Το βίντεο ντοκουμέντο με τον διαρρήκτη – φάντασμα

Πηγή: Τηλεόραση Αντέννα, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση