Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φουλ επίθεση από Μητσοτάκη – «Παρακμιακός θίασος η κυβέρνηση»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 16:27 Φουλ επίθεση από Μητσοτάκη – «Παρακμιακός θίασος η κυβέρνηση»

Με παρακμιακό θίασο παρομοιάζει την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του, χαρακτηρίζοντας επίσης τον Αλέξη Τσίπρα ως αδύναμο πρωθυπουργό που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει, όπως λέει, τον Πάνο Καμμένο ως υπουργό Άμυνας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει, επίσης, λόγο για «σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το προσφυγικό, τη ΔΕΗ και την ΕΡΤ που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας», αλλά και για εκβιασμούς που ανέχονται εκατέρωθεν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος. «Το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Η πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία και διασύρεται διεθνώς», προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

Έτσι, καταλήγει διατυπώνοντας εμμέσως ξανά το αίτημά του για εκλογές, υποστηρίζοντας πως «η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση», καθώς, όπως λέει, «οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

newsit.gr