Στην φυλακή 4 από τους 11 κατηγορούμενους για το κύκλωμα αναβολικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 19:23 Στην φυλακή 4 από τους 11 κατηγορούμενους για το κύκλωμα αναβολικών

Στην φυλακή οδηγούνται οι τέσσερις εκ των έντεκα κατηγορουμένων οι οποίοι απολογήθηκαν ενώπιον ανακρίτριας χθες και σήμερα για συμμετοχή στο κύκλωμα αναβολικών που εξαρθρώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία.

Σήμερα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι δυο κατηγορούμενοι ενώ άλλοι δυο προφυλακίστηκαν χθες. Συγκεκριμένα στη φύλαξη οδηγείται ο 47χρόνος, ο οποίος είναι στέλεχος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Ελλάδας και ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στα Χανιά, με τον οποίο φέρεται να είχε σχέσεις και στενή συνεργασία με τον 47χρόνος.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Μανώλη Αναστασάκη, ο 47χρόνος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν τίθεται ζήτημα παραβίασης αθλητικού κανονισμού καθώς το το bodybuilding δεν είναι αναγνωρισμένο ως άθλημα, δεν βρέθηκαν μεγάλες χρηματικες καταθέσεις του, ενώ τα αναβολικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για δική του χρήση, καθώς ο ίδιος ασχολείται με το bodybuildingΟι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυήσεων.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση