Ειδικοί Φρουροί για «έλεγχο» αστυνομικού από Ρουβίκωνα: Είναι κατάντια!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 13:25 Ειδικοί Φρουροί για «έλεγχο» αστυνομικού από Ρουβίκωνα: Είναι κατάντια!

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, χαρακτηρίζει τον Ρουβίκωνα «κράτος εν κράτει» για το οποίο αυτοί που φταίνε «είναι πολύ ψηλά». Ο ίδιος, σημειώνει πως οι συνάδελφοί του στους οποίους έκανε έλεγχο ο Ρουβίκωνας δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, έχοντας απέναντί τους 20 κουκουλοφόρους.

«Σαν σωματείο ειδικών φρουρών φωνάζουμε εδώ και τέσσερα χρόνια για το ‘κράτος Εξαρχιστάν‘. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι να δούμε πριν από λίγο καιρό ανθρώπους που μας παρουσιάστηκαν σαν Ρουβίκωνας να κατεβαίνουν με όπλα και να είναι η πολιτοφυλακή των Εξαρχείων. Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός τότε. Οι συνάδελφοι δεν μπορούσαν να κάτι. Αυτοί που φταίνε είναι πολύ ψηλά. Ο συνάδελφός μου επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα, αλλά δεν μπορούσε ο ίδιος έχοντας απέναντι 20 κουκουλοφόρους να κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η κατάντια και η κατάσταση που επικρατεί. Ο Ρουβίκωνας είναι πλέον κράτος εν κράτει», μας είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Ακούστε τη δήλωσή του στο Newsit.gr:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση