Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή - Τι υποστηρίζει στην κατάθεση του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 11:16 Νέες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή - Τι υποστηρίζει στην κατάθεση του

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται πλέον ο 29χρονος ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον 24χρονο οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο καταξιωμένος ηθοποιός νάρκωσε τον οδηγό ρίχνοντας στον καφέ του το ναρκωτικό και φέρεται ότι έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, ο οδηγός ένιωσε όλο το σώμα του να μουδιάζει και έχασε τις αισθήσεις του, ο 29χρονος άρχισε να τον χαϊδεύει και τον κακοποίησε σεξουαλικά. Στην τσάντα του, εκτός από το επίμαχο σπρέι, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταμφεταμίνες, το ναρκωτικό sisha, χάπια με άγνωστη ουσία, σεξουαλικά βοηθήματα, ένα μπουκάλι με υγρό που είχε την ονομασία ‘jungle juice’, τα οποία έχουν ήδη σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο ηθοποιός τα είχε χρησιμοποιήσει.

Στην κατάθεση του ο 29χρονος υποστήριξε πως τα αγόρασε από ένα sex shop στο κέντρο της Αθήνας, όπως και το ‘σπρέι βιασμού’. Σε ό,τι αφορά το ‘jungle juice’, πρόκειται για ένα επικίνδυνο ‘ποτό’, το οποίο ξυπνά τα ζωώδη ένστικτα. Συγκεκριμένα προκαλεί συμπτώματα μέθης, ενώ ο χρήστης πέφτει σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.

Η παραδοχή του ότι προμηθεύτηκε από ένα μαγαζί σε πολυσύχναστη περιοχή της Αθήνας το ισχυρό ναρκωτικό κινητοποίησε τις Αρχές, που άρχισαν έρευνες, καθώς αυτό σημαίνει ότι η δημόσια ασφάλεια βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Ο πατέρας του προφυλακισμένου ηθοποιού, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, υπονόησε ότι ο οδηγός ταξί έστησε τον βιασμό για να ενοχοποιήσει το παιδί του και να δημοσιοποιηθεί το θέμα.

“Από ένα σημείο και μετά στη διαδρομή στήθηκε μία κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω - γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πήγαιναν όπου να΄ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί” είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του ηθοποιού.

Πηγή πληροφοριών: Espresso