Αυτόπτης μάρτυρας υπέρ της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Δέχτηκε σεξιστική επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 12:50 Αυτόπτης μάρτυρας υπέρ της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Δέχτηκε σεξιστική επίθεση

- Μια νέα εκδοχή για το περιστατικό σε βενζινάδικο της Αιδηψού με "πρωταγωνίστρια" την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έρχεται στο φως
- Πρόκειται για μια νέα μαρτυρία ανθρώπου που δηλώνει πως ήταν μπροστά στο συμβάν
- Ο πρώην αστυνομικός, την ώρα του περιστατικού ήταν στο βενζινάδικο μαζί με τη γυναίκα και το γιο του

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο Βαγγέλης Βενετής, πρώην αστυνομικός, που την ώρα του περιστατικού ήταν στο βενζινάδικο μαζί με τη γυναίκα και το γιο του. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, δεν ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκείνη που επιτέθηκε φραστικά στον υπάλληλο και ζήτησε την απόλυσή του, ούτε και προπηλάκισε τις δυο γυναίκες που με τα κινητά τους είχαν καταγράψει όσα έγιναν.

Σύμφωνα με τον κ. Βενετή, τη Δευτέρα του Πάσχα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε στο βενζινάδικο και ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει αέρα στο αλλαγμένο λάστιχο (το οποίο είχε σκάσει την προηγούμενη και η Πρόεδρος της Βουλής το είχε αλλάξει μετά την άρνηση του υπαλλήλου να τη βοηθήσει).

Η Πρόεδρος της Βουλής, όσο ο υπάλληλος έβαζε αέρα στα λάστιχά της, παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο. Και όταν ξεκίνησε να φύγει, διαπίστωσε, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, πως τα λάστιχα έχαναν αέρα και ζήτησε από τον υπάλληλο αν θέλει να της τα ελέγξει ξανά.

Τότε εκείνος, περιγράφει ο κ. Βενετής, σε έντονο ύφος άρχισε να της φωνάζει: «δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». Σταδιακά φέρεται να ύψωσε περισσότερο την ένταση της φωνής του. Ο πρώην αστυνομικός ζήτησε το λόγο από τον υπάλληλο και τον ρώτησε γιατί μιλάει έτσι στη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο (την οποία όπως είπε δεν είχε αναγνωρίσει αρχικά).

Όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα στο αυτοκίνητο ήταν η Πρόεδρος της Βουλής, είπε στον υπάλληλο να σταματήσει να της φωνάζει. Αλλά τότε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο υπάλληλος ξέφυγε και είπε: «κατά της τα λέει ο Γιακουμάτος», ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε ξανά στην κα Κωνσταντοπούλου και άρχισε να βρίζει τον σύζυγο και την οικογένειά της, ενώ κινήθηκε και απειλητικά προς το αυτοκίνητό της.

«Χρειάστηκε να παρέμβω και να τον συγκρατήσω τρεις φορές», δήλωσε ο Β. Βενετής, που υποστήριξε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν προκάλεσε το επεισόδιο, δεν απείλησε τον υπάλληλο και δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο κ. Βενετής ήταν εκείνος που είδε τις δυο γυναίκες που κατέγραψαν το περιστατικό με τα κινητά τους και τους είπε ότι αυτό που έκαναν ήταν παράνομο. Προς το μέρος τους κινήθηκε και η Πρόεδρος της Βουλής που τους είπε σε ήρεμο τόνο: «Αυτό που κάνετε απαγορεύεται. Σας παρακαλώ να διαγράψατε τις φωτογραφίες που πήρατε χωρίς συναίνεση». Έσβησαν το υλικό και δεν υπήρξε κάποια άλλη αντίδραση.

Πηγή: ertopen.com
newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση