Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας - Οι καταθέσεις των λιμενικών που "καίνε" τους κατηγορούμενους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 13:17 Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας - Οι καταθέσεις των λιμενικών που "καίνε" τους κατηγορούμενους

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας προκύπτουν από τις μαρτυρίες δύο λιμενικών. Οι δύο άνδρες του Λιμενικού παρουσιάστηκαν την Πέμπτη αυτοβούλως ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου προκειμένου να συνεισφέρουν με καταθέσεις τους στην περαιτέρω δικαστική έρευνα για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο ένας σύμφωνα με πληροφορίες διατείνεται ότι ο 21χρονος Ροδίτης, ενώ είχε προσαχθεί, αυθόρμητα του είπε ότι ήταν ο 19χρονος φίλος του εκείνος που χτύπησε την φοιτήτρια. Αρχικά, όπως είπε, της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και ακολούθως τη χτύπησε με το ηλεκτρικό σίδερο κατ’ επανάληψη επειδή προσέβαλε τον ανδρισμό του, λέγοντάς του ότι εκείνος ήταν καλύτερος.

Ο λιμενικός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει επίσης ότι ο 21χρονος του είπε ότι η φοιτήτρια εκλιπαρούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ότι την πέταξαν στα βράχια κατόπιν συναπόφασής τους.

Ο συνάδελφός του στην κατάθεσή του ανέφερε ότι ο 19χρονος οδηγήθηκε παρουσία τους στην οικία της οικογένειας του 21χρονου στους Πεύκους και εκεί τους υπέδειξε το σημείο όπου βίασαν το θύμα. Όπως κατέθεσε, όταν του ζητήθηκε να τους οδηγήσει στη θαλάσσια περιοχή, όπου την πέταξαν από τα βράχια δεν γνώριζε το δρομολόγιο, ενώ θυμήθηκε το σημείο όταν έφτασαν σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτό.

Και οι δύο νέες καταθέσεις αναμένεται να αξιολογηθούν δεόντως σήμερα μετά την απολογία των κατηγορουμένων.

Πηγή πληροφοριών: dimokratiki.gr