Θέσεις εργασίας στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 22:40 Θέσεις εργασίας στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Καταληκτική ημερομηνία Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Το Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία «ΦEΣTIBAΛ KINHMATOΓPAΦOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ» ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως τεσσάρων (4) μηνών, εκατόν τριάντα ατόμων (130) για το 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (1 έως 10 Μαρτίου 2019).

Η περιγραφή των θέσεων και τα τυπικά προσόντα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που είναι αναρτημένη στο site του ΦΕΣΤΙΒΑΛ www.filmfestival.gr και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, στα γραφεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα. (Θεσσαλονίκη: Πλ. Αριστοτέλους 10, 6 ος ορ. και Αθήνα: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 2ος ορ.).

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 17:00. Είναι δυνατή η υποβολή των δικαιολογητικών και ταχυδρομικά με καταληκτική ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Η προθεσμία υποβολής του συνόλου της αίτησης, η οποία αποτελείται από το ηλεκτρονικό μέρος (συμπληρώνεται στο www.filmfestival.gr) και από την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών (στα γραφεία του Φ.Κ.Θ. στην Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα), λήγει την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com