Ο Χάρης Θεοχάρης στη ΝΔ – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:23 Ο Χάρης Θεοχάρης στη ΝΔ – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Στη ΝΔ αναμένεται να καλωσορίσει σήμερα τον Χάρη Θεοχάρη ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του Χάρη Θεοχάρη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει στη μια το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή. Η συνάντηση σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία αφού είναι η ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού και ο τομέας της οικονομίας είναι το φόρτε του ανεξάρτητου βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη.

Με την μεταγραφή Θεοχάρη στη ΝΔ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κερδίζει και μια ψήφο όταν θα έρθει στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Χάρης Θεοχάρης εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού μπορεί να θεωρηθεί πλέον και ημέρα μεταγραφών, αφού δεν αποκλείεται σήμερα να επισημοποιηθεί η σχέση του βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος προ ημερών τόνισε ότι δεν θα τον καταψηφίσει.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση