ΑΝΕΛ: Αθλιότητες της εν αποστρατεία Ντόρας Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:43 ΑΝΕΛ: Αθλιότητες της εν αποστρατεία Ντόρας Μπακογιάννη

Μέσω ανακοίνωσης των ΑΝΕΛ ήρθε η αντίδραση για τα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του Πάνου Καμμένου. Τον χαρακτήρισε "κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»

«Δεν αξίζουν κανενός σχολίου και απάντησης οι αθλιότητες της εν αποστρατεία Ντόρας Μπακογιάννη. Την τρομοκρατία των ύβρεων και των συκοφαντιών ο ελληνικός λαός την επιστρέφει σ’ αυτούς που την εξαπολύουν», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τουσουνίδης.

Η… ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη κατά του Πάνου Καμμένου ήρθε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον ΣΚΑΙ και πιο συγκεκριμένα όταν αναφέρθηκε στη δικαστική τους διαμάχη σχετικά με ένα tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ που η βουλευτής της ΝΔ θεώρησε ότι την πρόσβαλε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε μήνυση και αγωγή αλλά ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του.

“Η Δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στον κ. Καμμένο για να αρθεί η ασυλία του. Η απάντησή του ήταν ότι θέλει να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ιδιότητα. Εγώ ήξερα πάντα ότι ο Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη”, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όταν μάλιστα στον τίτλο μπήκε μόνο η φράση «κότα τρίλειρη ο Καμμένος» ζήτησε… διόρθωση. «Σας παρακαλώ να τη βάλετε όλη την πρόταση. Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε η πρώην υπουργός.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση