Σε ΦΕΚ οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ σε ΟΑΕΔ και ΑΕΠΠ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 11:25 Σε ΦΕΚ οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ σε ΟΑΕΔ και ΑΕΠΠ

Εκδόθηκαν  τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 15Κ/2017 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, τριακοσίων πέντε (305) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Τα οριστικά αποτελέσματα της κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) της ίδιας Προκήρυξης θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας.

Επίσης εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2018 για την πλήρωση δεκαπέντε (15) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικών» [κωδικός θέσης: 10005], στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων και κληθέντων σε συνέντευξη και μη επιλεγέντων (αποκλειομένων). Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

Σημειώνεται ότι οι πέντε (5) από τις προκηρυχθείσες θέσεις παραμένουν κενές.

Δείτε επίσης ΕΔΩ τον πίνακα προσληπτέων για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικoύ Επιστημονικού Προσωπικού στο γνωστικό αντικείμενο «ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» κωδ. Θέσης 10004, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην ΑΡΧΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (Α.Ε.Π.Π.)

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση