Καταγγελία από πέντε άτομα για ξυλοδαρμό έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 11:49 Καταγγελία από πέντε άτομα για ξυλοδαρμό έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού
Δικηγόρος φέρεται να καταγγέλει ότι πρόκειται για μάρτυρες κατηγορίας που δέχθηκαν επίθεση από μέλη της ΧΑ - Δίνουν κατάθεσεις στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά - Καταγγελία και για επίθεση αντεξουσιαστών σε βάρος χρυσαυγίτη
 
Καταγγελία για ξυλοδαρμό μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής το πρωί της Δευτέρας έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, δικηγόρος.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφορία δράστες της επίθεσης ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια καταγγελία έκανε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κορυδαλλού, Μιχάλης Ευθυμιάδης σύμφωνα με τον οποίο μπροστά στην είσοδο του κτηρίου όπου διεξάγεται η δίκη, την ώρα που 4-5 φοιτητές κατέβαιναν από λεωφορείο στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Μικράς Ασίας, δέχθηκαν, όπως ανέφερε, επίθεση από «φουσκωτούς».

Τα πέντε άτομα αυτά, οι δύο εκ των οποίων είναι μάρτυρες κατηγορίας και οι τρεις είναι φίλοι του Παύλου Φύσσα, καταθέτουν αυτή την ώρα στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, η οποία διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό.

Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι δύο άτομα - άγνωστο αν πρόκειται για τα ίδια άτομα - βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού καταγγέλοντας ότι δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση των δύο καταγγελόντων.

Σε ένα δεύτερο περιστατικό αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε οπαδό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος οδηγούσε μηχανή, στη λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ. Οι αντιεξουσιαστές, τού έσπασαν τη μηχανή, τον έριξαν κάτω και η Αστυνομία τον φυγάδεψε σε ένα κατάστημα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αρκετοί από τους περίπου 100 αντιεξουσιαστές κρατούν καδρόνια και ρόπαλα στα χέρια.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση