Παιδοκτόνος της Κέρκυρας: Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να την σκοτώσω - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 13:12 Παιδοκτόνος της Κέρκυρας: Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να την σκοτώσω - ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται ότι είχα χτυπήσει το παιδί μου και στο παρελθόν", είπε ο πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα, στην εκπομπή του OPEN, Top Story.

“Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να την σκοτώσω”, δήλωσε ο πατέρας και πρόσθεσε: “Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει έναν χρόνο και δεν ήξερα καθόλου που βρισκόταν”

Ο 52χρονος δράστης περιέγραψε τα τελευταία λεπτά πριν από τη δολοφονία της κόρης του και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν.

“Φάγαμε μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Δεν σήκωνε το τηλέφωνο σε κανέναν. Χτύπησε το τηλέφωνο. ‘Είμαι στου μπαμπά’ είπε. Εντάξει λέω. Μιλούσαμε ωραία. Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο, ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, σπρωξίματα, μου έλεγε ‘ότι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν’. Ήταν λίγο επιθετική και λέω ‘γιατί κάνεις έτσι κορίτσι μου, μια χαρά δεν είμαστε’. Κουβεντιάζαμε. Και λέω εντάξει, κάνω κάπως λίγο σιγά έτσι να την ηρεμήσω, μήπως παίρνεις τίποτα;”

Δείτε το βίντεο:

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση