Κέρκυρα: Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες η μητέρα της Αγγελικής Πέτρου – Η δραματική της έκκληση – video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 14:25 Κέρκυρα: Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες η μητέρα της Αγγελικής Πέτρου – Η δραματική της έκκληση – video

Μια μάνα που πληροφορήθηκε ότι το σπλάχνο της πέθανε, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Μια γυναίκα που ζει μόνιμα στην Αλβανία και ψάχνει απαντήσεις την ώρα που θρηνεί την κόρη της.

Η μητέρα της Αγγελικής Πέτρου, μιλάει στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ για το έγκλημα που πάγωσε τη χώρα. Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει. “Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε”.

“Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου” λέει κλαίγοντας και συνεχίζει…

“Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν”.

Ο 52χρονος παιδοκτόνος θα οδηγηθει εκ νέου στον Εισαγγελέα αύριο Σάββατο. Ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε ότι ο πελάτης του αγαπούσε σε σημείο εμμονής την κόρη του και ουδέποτε την είχε κακοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Συμφωνα με το δικηγόρο η σπίθα άναψε όταν η άτυχη κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον πατέρα της, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Πρόσθεσε, ότι της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός. Σχετικά με το θέμα της ταφής, είπε ότι μόλις ο 52χρονος διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, λειτούργησε σε κατάσταση ακραίας συναισθηματικής φόρτισης και πανικού. Όπως είπε όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετάνιωσε και πρόθεσή του ήταν να παραδοθεί.

Ο πατέρας της κοπέλας δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό. Η μητέρα της εδώ και 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα και δεν διατηρεί καμία σχέση με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση