Προφυλακιστέος ο δράστης του φονικού στον Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 20:10 Προφυλακιστέος ο δράστης του φονικού στον Πειραιά

«Ήταν εντελώς αναίτια αυτή συμπλοκή αυτός ο καβγάς»

Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται ως δράστης του εγκλήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά, με θύμα έναν 21χρονο από τη Νίκαια.

Ο 30χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία, κατά τη σημερινή του κατάθεση σε ανακριτή και εισαγγελέα φέρεται να εξέφρασε τη συντριβή του για το συμβάν ενώ δήλωσε μετανιωμένος για ότι συνέβη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου ανέφερε ότι πάνω κάτω συγκλίνουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων ότι υπήρξε συμπλοκή και βίαιη επίθεση σε βάρος του πελάτη του κάτι που αποδεικνύεται και από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Ήταν εντελώς αναίτια αυτή συμπλοκή αυτός ο καβγάς. Είναι από εκείνα τα γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Είναι δυνατόν δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται καθόλου να υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη; Η τραγωδία έχει δύο όψεις η μία είναι του θύματος και η άλλη του δράστη», τόνισε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θύμα και δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ήρθαν στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου που δεν θυμάται.

Έξω από τα δικαστήρια Πειραιά κατά την αναχώρηση του 30χρονου απειλήθηκαν μικροεπεισόδια από συγγενείς του θύματος αλλά χάριν στην επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων απετράπησαν.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση