Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 51χρονο επιχειρηματία που απήγαγαν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 17:21 Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 51χρονο επιχειρηματία που απήγαγαν
Ζητούσαν ένα εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς

Πολλά είναι τα αναπάντητά ερωτήματα για τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση της απαγωγής του 51χρονου επιχειρηματία στον Πειραιά. Ο 51χρονος αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση προκειμένου να πέσει φως στα «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης.

Ο επιχειρηματίας από τον Πειραιά εξετάστηκε σήμερα από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε ότι πράγματι φέρει σημάδια στο πρόσωπο, από χτυπήματα των δραστών την ώρα που τον άρπαξαν με τη βία κάτω από το σπίτι του όπως είπε ο ίδιος. Την ίδια ώρα υπάρχουν σημάδια τόσο στα χέρια του όσο και στα πόδια του, καθώς όπως ισχυρίζεται ο ίδιος οι απαγωγείς τον κρατούσαν δεμένο καθ’ όλη την διάρκεια της ομηρίας του όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open.

O ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι κατά την διάρκεια της απελευθέρωσης του κατάλαβε την πρώτη περιοχή στην οποία βρέθηκε. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς συνειδητοποίησε ότι ήταν μεταξύ της Νέας Φιλαδέλφειας και τον Κηφισό.

Όπως είπε ο επιχειρηματίας, οι δράστες, κατά την διάρκεια της κράτησης του, του φορούσαν πάντα μια κουκούλα και ήταν πάντα δεμένος χειροπόδαρα, ενώ δεν τον έλυναν ποτέ, ούτε όταν έπρεπε να πάει στην τουαλέτα.

Για το αν ζητήθηκα λύτρα τόνισε ότι αρχικά του ζήτησαν ένα εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά όπως υποστήριξε προς τους αστυνομικούς, δεν τους έδωσε καθόλου χρήματα και παρόλα αυτά  οι δράστες των άφησαν να φύγει.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση