Τσίπρας – Καμμένος: Συνάντηση πριν το… τηλεοπτικό διαζύγιο;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 21:34 Τσίπρας – Καμμένος: Συνάντηση πριν το… τηλεοπτικό διαζύγιο;

40 μήνες έχουν περάσει, από τον Σεπτέμβριο του 2015. Τότε που Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος “σφράγιζαν” με μια… αγκαλιά στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κλαυθμώνος, την ανανέωση της κυβερνητικής τους συνεργασίας, μετά τις δεύτερες εκλογές εκείνης της… ταραχώδους χρονιάς.

Τσίπρας - Καμμένος

Αύριο, Τετάρτη 09.01.2019, οι δύο άνδρες όλα δείχνουν πως θα πάρουν χωριστούς δρόμους, με τις τελευταίες εξελίξεις να είναι ραγδαίες και το παρασκήνιο να… οργιάζει.

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το newsit.gr, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα έχουν αύριο ένα… περίπου τηλεοπτικό debate, το οποίο ίσως και να φέρει το τέλος της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως οι δύο άνδρες ενδέχεται να συναντηθούν το πρωί της Τετάρτης, 09.01.2019, μερικές ώρες πριν τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Το γυαλί μοιάζει να έχει σπάσει… οριστικά, με τον Πάνο Καμμένο να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση επειδή βλέπει πως η κυβέρνηση “τρέχει” τις εξελίξεις με την Συμφωνία των Πρεσπών, επισπεύδοντας την ψηφοφορία της στην Βουλή κατά κάποιους μήνες. Αυτό φυσικά θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, με τα σενάρια πρόωρων εκλογών να πληθαίνουν καθημερινά και να τις τοποθετούν όχι απλά τον Μάιο, αλλά και ίσως μέσα στον Μάρτιο!

Τσίπρας και Καμμένος στα… δελτία ειδήσεων!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, λοιπόν, θα εμφανιστούν το βράδυ της Τετάρτης, 09.01.2019, στα δελτία ειδήσεων δυο ιδιωτικών καναλιών με μια ώρα διαφορά!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στις 18.55 στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη. Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων!

Μια ώρα αργότερα όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, όπου αναμένεται να δώσει απαντήσεις για την στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και το θα συμβεί από εδώ και πέρα με την κυβερνητική συνοχή!

Καμμένος: Από το Ομάν στο… διαζύγιο;

Οι πληροφορίες λένε, επίσης, πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, βρισκόταν στο σουλτανάτο του Ομάν τις τελευταίες 48 ώρες, ώστε να παραστεί στην επέτειο γάμου της Μαριάμ Μπιντ Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, κόρης του σεϊχη Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτη του Ντουμπάι.

Ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει απόψε το βράδυ και ίσως η αυριανή μέρα να είναι… ιστορική. Υπενθυμίζεται εδώ πως το πρωί της Τετάρτης, 09.01.2019, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, συνεπώς οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να είναι ραγδαίες μέσα στις αμέσως επόμενες ώρες…

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση