Τραγωδία στην Κρήτη – ΙΧ προσπάθησε να αποφύγει ποδηλάτη κι έπεσε σε στύλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 10:31 Τραγωδία στην Κρήτη – ΙΧ προσπάθησε να αποφύγει ποδηλάτη κι έπεσε σε στύλο
Με σοβαρά τραύματα ένας ακόμα νεαρός

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή ανάμεσα στη Γρα-Λυγιά και το Στόμιο στην Ιεράπετρα με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ΙΧ που κινούταν στο επαρχιακό δίκτυο με κατεύθυνση προς την Ιεράπετρα προσπάθησε να αποφύγει πεζούς σε σημείο χωρίς καθόλου φωτισμό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έφυγε από το δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες, αναφέρει το radiolasithi.gr.

Στο ΙΧ επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία μετά από προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν άνδρες της Πυροσβεστικής, και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Ο ένας από τους δύο, ηλικίας περίπου 30 ετών, εξαρχής φαινόταν ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε άλλο Νοσοκομείο.

Ελαφρά τραυματίστηκαν επίσης οι δύο πεζοί χωρίς να χρειάζονται ιατρική φροντίδα,

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση