Ομολόγησε ο 27χρονος αστυνομικός που έσφαξε τον 30χρονο ξάδελφό του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 20:20 Ομολόγησε ο 27χρονος αστυνομικός που έσφαξε τον 30χρονο ξάδελφό του


Ομολόγησε πριν από λίγη ώρα ο 27χρονος αστυφύλακας τη δολοφονία ενός 30χρονου ιδιοκτήτη ΠΡΟ-ΠΟ στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο φερόμενος ως δράστης, αφού τις πρώτες ώρες της εξέτασης του προέβαλε διάφορες δικαιολογίες πολλές από τις οποίες αντικρουόμενες μεταξύ τους, ισχυρίστηκε τελικά ότι σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές το θύμα και ξάδελφο του, εξαιτίας οικονομικών διαφορών.

Είπε συγκεκριμένα πως το θύμα ήταν συνιδιοκτήτης στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ με τον πεθερό του, αλλά δεν απέδιδε τα οφειλόμενα τα οποία όπως ανέφερε,τα ξόδευε στα καζίνο και σε διασκεδάσεις.

Πήγε στο σπίτι για να διαμαρτυρηθεί και το θύμα -είπε- του επιτέθηκε με μαχαίρι επιβίωσης, το οποίο κατάφερε να του αποσπάσει από τα χέρια και μ' αυτό τον σκότωσε.

Τα χτυπήματα όμως πολλαπλά και ειδικά στο λαιμό προκάλεσαν εκτεταμένα τραύματα που προκάλεσαν σχεδόν αποκεφαλισμό.

Μάλιστα, ο αστυφύλακας και φερόμενος ως δράστης ήταν αυτός που ενημέρωσε την Αστυνομία για το έγκλημα, προφασιζόμενος ότι τον είχε καλέσει τηλεφωνικά ο ξάδελφος του ζητώντας βοήθεια.

Τηλεφωνικές κλήσεις σχετικές δεν βρέθηκαν και αυτή η διαπίστωση ήταν η αρχή της μεταστροφής των ισχυρισμών του, που κλονίστηκαν σε βαθμό ομολογίας μόλις του κατέστη γνωστό ότι βρέθηκε το μαχαίρι και ο σκούφος σε κάδο απορριμμάτων και πως η εξέταση DNA είναι πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα ως προς την απόδειξη της ταυτότητας του δράστη.




 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση