Στον αέρα η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 13:56 Στον αέρα η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου!

Το είπε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος πως η συνάντηση ίσως δεν γίνει σήμερα. Υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει το ραντεβού τη Δευτέρα.

Όλα στον αέρα και κανείς δεν ξέρει τίποτα για το πότε θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το μέλλον της πολιτικής τους συγκατοίκησης. Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος δήλωσε από τη Βουλή, όπου συνεδριάζει η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ πως η συνάντηση αναβάλλεται μέχρι… νεοτέρας.

«Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντηση μας», τόνισε ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος το μεσημέρι της Παρασκευής (11.01.2019) στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Σε ερώτηση αν αυτό επηρεάζει και τη συνεδρίαση, ο υπουργός Άμυνας απάντησε: “Όλα είναι συναρτώμενα“.

Η εμπλοκή στην οποία αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος έχει να κάνει με το αν ο Ζόραν Ζάεφ έχει βρει τους 80 βουλευτές που χρειάζεται για να περάσει τις συνταγματικές αλλαγές. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, πάντως, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός και τους βουλευτές βρήκε και η ψηφορορία στη Βουλή θα γίνει κανονικά σήμερα (σ.σ. χθες είχε αναβληθεί).

Η εξελίξεις τρέχουν να αδιανόητους ρυθμούς. Νωρίτερα, πηγές των ΑΝΕΛ που μίλησαν στο newsit.gr είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη γίνει σήμερα η συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, αλλά ίσως να υπάρξει κάποιο τηλεφώνημα και το ραντεβού να γίνει από Δευτέρα.

Σημειώνεται, πάντως, ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ακόμη και να γίνει μέσα στην ημέρα η συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον της συγκυβέρνησης. Γιατί αν ο Ζόραν Ζάεφ έχει βρει τους βουλευτές που απαιτούνται και οι αλλαγές περάσουν από τα Σκόπια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος να συναντηθούν τελικά ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, άλλωστε, θέλει να τελειώσει το όλο θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μόλις συναντήσει τον Πάνο Καμμένο και ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση