Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο ο παιδοκτόνος μετά από ξυλοδαρμό στις φυλακές - Η εφιαλτική του νύχτα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 14:32 Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο ο παιδοκτόνος μετά από ξυλοδαρμό στις φυλακές - Η εφιαλτική του νύχτα!

Ο πατέρας που σκότωσε και έθαψε την κόρη του στην Κέρκυρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες, για τα όσα έγιναν στις φυλακές...

Δύο μέρες μετά την κηδεία της κόρης του Αντζελίνας, που όπως ομολόγησε σκότωσε και έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους  στην Κέρκυρα, ο 52χρονος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Ο παιδοκτόνος δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες επίθεση από συγκρατούμενούς του, που κατάφεραν να τον πιάσουν στα χέρια τους, στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι συνθήκες της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Ο 52χρονος έφερε επιπόλαια τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης μετά τη σύλληψη και την ομολογία του, εμφανίζεται μετανιωμένος και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα σε συνέντευξή του ζήτησε να κρεμαστεί στην πλατεία της Κέρκυρας για να ηρεμήσει η ψυχή της κόρης του.

Θεωρείται πιθανόν ο 52χρονος παιδοκτόνος να επιστρέψει τελικά στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές, όχι μόνο εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, αλλά και εξαιτίας των απειλών που δέχεται από άλλους κρατούμενους, αφού το Νοσοκομείο των Φυλακών θεωρείται πιο ασφαλής χώρος κράτησης για όσους κινδυνεύουν από τον «άγραφο νόμο» ή από αντίπαλες συμμορίες.

Η κηδεία της κόρης του Αντζελίνας

Σε κλίμα οδύνης, έγινε την περασμένη Τετάρτη στην Αλβανία, η κηδεία της άτυχης κοπέλας που όπως ομολόγησε ο ίδιος της ο πατέρας, σκότωσε γιατί δεν ενέκρινε τον σύντροφό της.

Μάλιστα, με την τραγωδία που συνέβη στην Κέρκυρα, ασχολήθηκαν και τα ΜΜΕ της Αλβανίας…

 

 

 

 

Το έγκλημα στην Κέρκυρα που πάγωσε τη χώρα

Ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας που εκπροσωπεί τον 52χρονο, υποστήριξε ότι ο πελάτης του αγαπούσε σε σημείο εμμονής την κόρη του και ουδέποτε την είχε κακοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Συμφωνα με το δικηγόρο η σπίθα άναψε όταν η άτυχη κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον πατέρα της, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Πρόσθεσε, ότι της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός. Σχετικά με το θέμα της ταφής, είπε ότι μόλις ο 52χρονος διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, λειτούργησε σε κατάσταση ακραίας συναισθηματικής φόρτισης και πανικού. Όπως είπε όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετάνιωσε και πρόθεσή του ήταν να παραδοθεί. Ο πατέρας της κοπέλας δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό.

Ο Αφγανός φίλος της αδικοχαμένης κοπέλας

Ο κατά δύο χρόνια μικρότερος σύντροφος της άτυχης Αγγελικής, μίλησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα, στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Περιέγραψε τη σχέση του με την Αγγελική, εξομολογήθηκε το προφητικό όνειρο που είδε λίγο πριν τη δολοφονία και κατήγγειλε τις απειλές και τα χτυπήματα που δεχόταν η 28χρονη για να χωρίσει.

“Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα.”

“Το πρόβλημα ήταν πως είμαι Αφγανός”

“Το πρόβλημα του πατέρα της, ήταν πως ήμουνα Αφγανός. Δεν με ήξερε προσωπικά, αλλά η καταγωγή μου, ήταν πρόβλημα. Προσπαθούσα να τη στηρίξω. Της έλεγα: θα σε βγάλω από τα δύσκολα και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς όμως δεν προλάβαμε”.

“Της είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι μέσα στο σπίτι”

Όπως λέει ο Αλί, λίγο διάστημα πριν τη δολοφονία, ο πατέρας είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην κόρη του. “Πετάχτηκε από το παράθυρο τότε και κατάφερε να ζήσει. Παραλίγο να σκοτωθεί στις πέτρες, αλλά τότε έζησε. Της είχα πει να πάμε να μιλήσουμε στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελε αφού όπως μου έλεγε επρόκειτο για τον πατέρα της.

Με κλάματα ερχόταν σε εμένα. Οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί της Αγγελικής γίνονταν όλο και πιο συχνοί. Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά για να δούμε τα χιόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και αιτία είναι ο πατέρας της.”

 

 

Πηγή: newsit.gr