Τσίπρας – Καμμένος: Κυριακή πρωί το ραντεβού!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 17:29 Τσίπρας – Καμμένος: Κυριακή πρωί το ραντεβού!

Αλαλούμ, θρίλερ ή μήπως… τίποτα απ’ όλα αυτά; Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθούν για να αποφασίσουν το μέλλον της συγκυβέρνησής τους αλλά όχι τη Δευτέρα όπως αρχικά είχε διαρρεύσει από πηγές των ΑΝΕΛ. Το ραντεβού θα είναι… κυριακάτικο.

Φαίνεται πως και αυτή τη φορά υπάρχει… παρασκήνιο. Γιατί πως αλλιώς να ερμηνευθεί πως μέσα σε τρεις ώρες ήρθαν τα… πάνω κάτω και μαζί η αλλαγή ημέρας και ώρας στο ραντεβού που περιμένει… όλη η χώρα και εν πολλοίς θα κρίνει το μέλλον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ήταν λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (12.01.2019) όταν πηγές των ΑΝΕΛ έκαναν γνωστό πως το ραντεβού ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας είχε “κλείσει” για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το ραντεβού είχε συμφωνηθεί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής (11.01.2019) ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο. Σε αυτό, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συμφώνησαν ότι η καλύτερη μέρα για να τα πουν θα ήταν η Δευτέρα. Ακολούθησε η διαρροή από την πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το πότε θα γινόταν το πολυαναμενόμενο τετ α τετ.

Η εκκρεμότητα και οι διαρροές που υπήρξαν από την πλευρά των ΑΝΕΛ ενόχλησαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος θεώρησε ότι όλα αυτά δεν βοηθούν στο να εκτονωθεί η κρίση ή να υπάρξει λύση. Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τηλεφωνήσει ξανά στον Πάνο Καμμένο. Αυτή τη φορά για να του ζητήσει να επισπευσθεί το ραντεβού τους.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον κάλεσε να συναντηθούν αύριο, Κυριακή, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί“, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Και κάπως έτσι, οι εξελίξεις “τρέχουν”. Κυριακή κοντή γιορτή για το αν ο Πάνος Καμμένος θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση ή ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει πράξη την πρόθεσή του να “αναμετρηθεί” μαζί του στη Βουλή, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης.

 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση