Έλενα Κουντουρά: Στηρίζω την κυβέρνηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 09:17 Έλενα Κουντουρά: Στηρίζω την κυβέρνηση

Τις προθέσεις της όσον αφορά στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ξεκαθάρισε η Έλενα Κουντουρά. Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση δήλωσε από την Κίνα η υπουργός Τουρισμού. Δηλώνει ότι θα μείνει μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια. Όλη η δήλωσή της.

Η Έλενα Κουντουρά μαζί με τον Βασίλη Κόκκαλη ήταν τα δυο πρόσωπα που συγκέντρωσαν τα πυρά του Πάνου Καμμένου στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τους κατηγόρησε ουσιαστικά πως δεν προτίθενται να ακολουθήσουν την κομματική γραμμή και να καταψηφίσουν την κυβέρνηση στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η υπουργός Τουρισμού, από την Κίνα όπου βρίσκεται, στην πρώτη της δήλωση μετά το “διαζύγιο” με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε με δήλωσή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τις πληροφορίες που την ήθελαν να είναι ένα από τα στελέχη των ΑΝΕΛ που δεν θα ακολουθήσουν τον Πάνο Καμμένο στην “έξοδο” από το κυβερνητικό σχήμα.

Ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της και πως το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση, δεν το διαπραγματεύεται. «Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας  (…) ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας”, αναφέρει η Έλενα Κουντουρά.

«Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον» τονίζει η υπουργός Τουρισμού.

Ολόκληρη η δήλωση της Έλενας Κουντουρά

«Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση