Δολοφονία Κέρκυρα: Εξετάζεται βιασμός της 29χρονης από τον πατέρα της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 10:06 Δολοφονία Κέρκυρα: Εξετάζεται βιασμός της 29χρονης από τον πατέρα της

Ο δικηγόρος του πατέρα δηλώνει ότι θα παραιτηθεί αν διαπιστωθεί σεξουαλική κακοποίηση

Για νέα κατάθεση ενώπιον του ανακριτή θα παρουσιαστεί ο 52χρονος πατέρας που – όπως ομολόγησε- σκότωσε την 29χρονης κόρη του Αγγελική, την Πρωτοχρονιά στην δολοφονία στην Κέρκυρα που σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Στο μικροσκόπιο φαίνεται πως μπαίνει τώρα το ενδεχόμενο ο καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την 29χρονη πριν τη σκοτώσει.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του πατέρα, Βασίλης Νουλέζας, υποστηρίζει ότι θα παραιτηθεί αν διαπιστωθούν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης του θύματος. «Ο αυτοτελής νομικός ισχυρισμός του είναι ότι το στυγερό έγκλημα το τέλεσε εξαιτίας της αψιθυμίας, της οργής και του θυμού και ότι δεν το είχε προμελετήσει και δεν το διέπραξε εσκεμμένα. Είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί αν συνειδητοποιήσει ότι διέπραξε αυτό το αδίκημα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

«Να δούμε αν υπάρχει αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο εντολέας μου. Αν διαπιστωθεί κάτι σχετικό είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από την υπεράσπισή του» τόνισε ο δικηγόρος.

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση