Σκληρές εικόνες σε τροχαίο με νεκρό οδηγό – Υπάλληλος του ΟΤΕ ξεψύχησε εγκλωβισμένος [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 11:05 Σκληρές εικόνες σε τροχαίο με νεκρό οδηγό – Υπάλληλος του ΟΤΕ ξεψύχησε εγκλωβισμένος [pics]

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.00 χθες το μεσημέρι, στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας στην Κρήτη, όταν ένα όχημα – τύπου βαν – του ΟΤΕ συγκρούστηκε με νταλίκα.

Το όχημα του ΟΤΕ, το οποίο οδηγούσε ένας 52χρονος, χωρίς συνεπιβάτη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενη νταλίκα που είχε κατεύθυνση το Μακρύ Γιαλό. Από τη σύγκρουση ο οδηγός του οχήματος του ΟΤΕ εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος, με αποτέλεσμα διερχόμενοι οδηγοί να καλούν άμεσα τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του.

Το έργο των ανδρών της Πυροσβεστικής ήταν δύσκολο, καθώς το όχημα είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες έκοψαν με ειδικά εργαλεία της λαμαρίνες, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός, ο 52ρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη με τη ζωή, εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων του.

Πρόκειται για έναν 52χρονο τεχνικό του ΟΤΕ, ο οποίος κατοικούσε στην Ιεράπετρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σημειώνεται ότι στο σημείο του δυστυχήματος κατέφτασε και δεύτερο ασθενοφόρο, το οποίο και παρέλαβε τον οδηγό της νταλίκας.

Έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος δεν αισθανόταν καλά μετά τη σφοδρή σύγκρουση και έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σκληρές εικόνες στο σημείο του τροχαίου στην Κρήτη

Τα αίτια υπό τα οποία συνέβη το μοιραίο δυστύχημα, διερευνώνται από την Τροχαία Ιεράπετρας. Πλέον οι νεκορί στην άσφαλτο της Κρήτης φτάνουν τους 7, από την αρχή του 2019.

Πηγή: neakriti.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση