«Ναι» από Καμμένο σε ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για το Μακεδονικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 17:26 «Ναι» από Καμμένο σε ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για το Μακεδονικό

Οι ΑΝΕΛ θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Πάνος Καμμένος. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι θα στηρίξει ενδεχόμενη πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας εάν αυτή αφορά τη Συμφωνία 

«Έχω καλέσει τον κ. Μητσοτάκη να καταθέσουμε από κοινού πρόταση δυσπιστίας με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα δεσμευτεί να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία σε μελλοντική λύση. Αν αυτό δεν γίνει θα πρέπει να δω το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας και τι αφορά ακριβώς. Αν η πρόταση δυσπιστίας αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα την ψηφίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπλοκάρουμε τη Συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού, Τάκη Μπαλτάκο, με αντικείμενο της συζήτησης την εκλογική συνεργασία. 

«Κάναμε μια συζήτηση, μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς και ξεκινήσαμε έναν διάλογο για το πως μπορούν να βρεθούν οι συνέργειες που θα οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος..

«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα το οποίο θα έχει έναν αμιγώς δεξιό χαρακτήρα.Είναι ένα κόμμα που λείπει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς υπάρχουν 45 πρώην Υπουργοί της Ν.Δ εκτός Βουλής. Εκείνο που εγώ θα ήθελα είναι να κάνουμε ένα ευρύτατο προσκλητήριο σε αυτούς τους υπουργούς. Όσοι εξ αυτών δεν θέλουν ή δεν μπορούν ΟΚ. Σε αυτούς θέλουμε να απευθυνθούμε για τη δημιουργία ενός ευρέος πατριωτικού μετώπου με σκοπό πλέον την προσπάθεια έτσι ώστε το όνομα της Μακεδονίας να μην περάσει στα χέρια των Σκοπιανών είπε ο κ. Μπαλτάκος και πρόσθεσε ότι από αυτή την προσπάθεια «δεν αποκλείεται κανένας».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση