Στην τελική ευθεία η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 08:27 Στην τελική ευθεία η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα...

Μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών, πριν από την ψήφισή της από την Ολομέλεια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η κομματική Οργάνωση Αττικής, του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συλλαλητήριο, με θέμα: «Όχι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ - Όχι στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό - Ναι στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 18:30, στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ) και α μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι φορείς που αποτελούν την “ Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας”, ανακοίνωσαν νέα συγκέντρωση στις 18:00 έξω από την Βουλή, χωρίς εξέδρες και ομιλητές.

Η ΛΑΕ διοργανώνει συγκέντρωση ενάντια στη συμφωνία, στις 18:00, έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ.λπ.), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία Η.Π.Α, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας - Κηφισίας).

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση