Καμμένος: Για διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ κατηγορεί τον Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 23:33 Καμμένος: Για διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ κατηγορεί τον Τσίπρα

Yποστήριξε επίσης ότι μέρος του σχεδίου της διάλυσης των ΑΝΕΛ είναι και η παραμονή του Τέρενς Κουίκ στην Κυβέρνηση

Σχέδιο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος δείχνοντας ως ενορχηστρωτή της μεθόδευσης τον μέχρι πρότινος κυβερνητικό του εταίρο Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε σε στιχομυθία που φέρεται να είχε ο Νίκος Βούτσης με δημοσιογράφο κατά την οποία ο τελευταίος επικαλούμενος και τον Κανονισμό της Βουλής έλεγε ότι δεν μπορεί βουλευτής από άλλη κοινοβουλευτική ομάδα να συμπληρώσει ΚΟ άλλου κόμματος στην περίπτωση που ο αριθμός των βουλευτών πέσει κάτω από τους πέντε.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς εντάχθηκε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ που κινδύνευε με διάλυση.

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε επίσης ότι μέρος του σχεδίου της διάλυσης των ΑΝΕΛ είναι και η παραμονή του Τέρενς Κουίκ στην Κυβέρνηση.

Κατόπιν τούτων απεφάνθη ότι η σημερινή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που παίρνει το λόγο ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φιμωθούμε, δήλωσε υπενθυμίζοντας ότι ήταν αυτός που στάθηκε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι βολές του κατά του Μαξίμου. Προκάλεσε ενόχληση όταν εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης μετατράπηκε σε κυβέρνηση αποστατών και δυσφορία όταν είπε ότι αν και η κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι θα χτυπήσει τη διαφθορά τώρα η διαφθορά χαμογελά και βγάζει ανακοινώσεις σε υποθέσεις ναρκωτικών την ώρα που δικαστές παραιτούνται.

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι επιθέσεις εις βάρος του θα πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι ΑΝΕΛ δεν έπαιξαν κανένα παιχνίδι με το όνομα της γειτονικής μας χώρας και δεν έκαναν καμία συναλλαγή.

Επικαλέστηκε τον μακαριστό Χριστόδουλο και τα όσα έχει πει για την Μακεδονία και υποστήριξε ότι η συμφωνία δεν είναι ένα εθνικό θέμα αλλά η ικανοποίηση των σχεδίων της παγκοσμοιοποίησης.

Προς επίρρωσιν των λεγομένων του αναφέρθηκε στο φωτογραφικό ενσταντανέ του Ζάεφ με τον Σόρος στην Ελβετία. Μίλησε για σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας και στο σημείο αυτό δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί σε αυτούς που δουλεύουν για τον Σόρος.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση