Ειρήνη Λαγούδη: "Θέλω τα λεφτά μου πίσω" - Κατάθεση φωτιά από την κόρη της!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 15:21 Ειρήνη Λαγούδη: "Θέλω τα λεφτά μου πίσω" - Κατάθεση φωτιά από την κόρη της!

Η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη περιέγραψε το τελευταίο τηλεφώνημα της μητέρας της. "Δεν αυτοκτόνησε η μητέρα μου και είμαι σίγουρη για αυτό"...

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή πριν από ένα χρόνο μέσα στο αυτοκίνητό της, στην Αιτωλοακαρνανία και η διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης συνεχίζεται. Το κατώφλι της ανακρίτριας Αγρινίου πέρασαν ο αδελφός της άτυχης 44χρονης, Γιώργος, και η 16χρονη κόρης της προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για τις τελευταίες στιγμές της.

Πρόκειται για τον τελευταίο κύκλο καταθέσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής όπως ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής. Η 16χρονη τόνισε πως η μητέρα της δεν είχε κανένα λόγο για να αυτοκτονήσει, ενώ όπως είπε, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή, είχε κάνει μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι της.

Αμέσως μετά αποκάλυψε τι άκουσε να λέει η Ειρήνη Λαγούδη σε ένα από τα τελευταία τηλεφωνήματα της ζωής της. Χωρίς όπως είπε να γνωρίζει την ταυτότητα του συνομιλητή της, άκουσε την αδικοχαμένη μητέρα της να λέει: “Θέλω τα λεφτά μου πίσω, σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Είναι για ιερό σκοπό, είναι για τις σπουδές του παιδιού μου”.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, η 16χρονη συμπλήρωσε: “στο τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν οργισμένη. Του έλεγε ότι θα τους καταγγείλει. Αυτόν και την παρέα του”.

Ο Βασίλης Ταουξής από την πλευρά του τόνισε: “Δρομολογείται η διαδικασία της κλήσης προς απολογία στον βασικό κατηγορούμενο για όλες τις πράξεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του συγκεκριμένου προσώπου που έχει μπει στο κάδρο της εισαγγελικής και της ανακριτικής έρευνας. Έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, για εμπρησμό, για συμμορία και ηθική αυτουργία σε όλα αυτά”, δήλωσε ο κ. Ταουξής και πρόσθεσε:

“Θα εμφανιστεί με τον δικηγόρο του, να πάρει τη δικογραφία, να τη μελετήσει και να προσέλθει για να απολογηθεί. Παράλληλα, θα τρέχει η ποινική έρευνα, ώστε να προσωποποιηθούν οι ποινικές διώξεις για τους ηθικούς αυτουργούς”. Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη ήταν από την πρώτη στιγμή πεπεισμένοι ότι έπεσε θύμα δολοφονίας και πως δεν αυτοκτόνησε.

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχαν διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση