Οι Slayer βάζουν φωτιά στη Λεωφόρο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 17:14 Οι Slayer βάζουν φωτιά στη Λεωφόρο!

Στις 13 Ιουλίου οι γίγαντες του Thrash Metal στο γήπεδο του ΠΑΟ

Το θρυλικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, «Απόστολος Νικολαΐδης», υποδέχεται στην καρδιά του καλοκαιριού, τους Slayer, στο πλαίσιο του πρώτου AthensRocks Festival. Η κορυφαία μπάντα της Thrash Metal σκηνής προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των κολοσσών του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως οι Rolling Stones, Bob Dylan, David Bowie, Alice Cooper, Black Sabbath, Deep Purple που έδωσαν συγκλονιστικά live στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.

Η συναυλία στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας τους καθώς μετά από 37 χρόνια, οι Slayer κρεμάνε τις κιθάρες τους! Όπως μάλιστα οι ίδιοι ανακοίνωσαν στα social media με ανάρτησή τους: «Παίζοντας την πιο επιθετική μουσική που θα μπορούσε να δημιουργηθεί, με σχεδόν 3.000 συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, κερδίζοντας αμέτρητα βραβεία, κάνοντας εκατοντάδες εξώφυλλα και δυστυχώς βιώνοντας την απώλεια ενός εκ των ιδρυτικών μελών μας (του κιθαρίστα Jeff Hanneman), η εποχή των Slayer, ενός εκ των μεγαλύτερων thrash/metal/punk γκρουπ όλων των εποχών, φτάνει στο τέλος της».

Το κοινό των Slayer στην Ελλάδα αναμένεται να εξαφανίσει τα εισιτήρια της συναυλίας, δημιουργώντας ακόμα ένα sold out, όπως σε κάθε live του Farewell Tour τους.

news.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση