Καμμένος: Εγώ και οι ΑΝΕΛ δεν απειλούμε και δεν απειλούμαστε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 15:08 Καμμένος: Εγώ και οι ΑΝΕΛ δεν απειλούμε και δεν απειλούμαστε

Δεν είναι ακριβώς σαφές σε τι (απ’ όλα) απαντά ο Πάνος Καμμένος. Κάνει λόγο για «διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη». Εξαιτίας των οποίων θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι και μάλιστα προς όλους, όπως λέει.

Ενδεχομένως ο πρώην υπουργός Άμυνας να θέλει να δώσει, έμμεση, απάντηση στο θέμα με το υποτιθέμενο οικογενειακό ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες, μια… ιστορία που «ξεκίνησε» από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, με τον γνωστό δημοσιογράφο να λέει ότι χρειάστηκε ακόμη και η… παρέμβαση των ΟΥΚ.

Ίσως για να διαχωρίσει τη θέση του και να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τα όσα λέγονται και ακούγονται, έκανε το tweet για να «πει» όσα ήθελε.

«Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος ό,τι έχουμε να πούμε, τα λέμε δημόσια και ευθέως», γράφει ο Πάνος Καμμένος και σημειώνει πως ο ίδιος και το κόμμα του «ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε».

Και κατέληξε: «Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς».

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου

Εξαιτίας της πρόθεσης της κυβέρνησης να κάνει αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής για να «σωθούν» τα μικρά κόμματα που κινδυνεύουν να δουν τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες να διαλύονται, αλλά και μετά τα όσα έχει δηλώσει τις τελευταίες μέρες, ο Πάνος Καμμένος παραμένει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας.

Αφορμή φυσικά και η τραγελαφική υπόθεση παραίτησης του Θανάση Παπαχριστόπουλου. Που το μεσημέρι της Παρασκευής πήγε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής για να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ αλλά τελικά με παρέμβαση του Νίκου Βούτση θα… περιμένει για να ψηφίσει και το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος, πάντως, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι ούτε την απόφαση του βουλευτή των ΑΝΕΛ (τον οποίο έχει δημοσίως αποθεώσει για τη στάση του αλλά πριν την υποχώρηση στο θέμα της παραίτησης) να μην παραδώσει την έδρα του αλλά ούτε και τα σχέδια της κυβέρνησης να αλλάξει τον Κανονισμό της Βουλής.

Το βράδυ της Παρασκευής είχε καλέσει, με tweet ξανά, τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του γιατί αυτή ανήκει στους ΑΝΕΛ και όχι στον ίδιο. Ζήτησε από τον βουλευτή του να παραδώσει την έδρα τώρα και έστειλε κι ένα… μήνυμα στον… διάδοχο Τέρενς Κουίκ. Κι εκείνος οφείλει να παραδώσει την έδρα «αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας» έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος και τέως υπουργός Άμυνας είναι «τιτιβίσει» και νωρίς το πρωί της Παρασκευής (01.02.2019) όταν επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον μάλιστα στην ανάρτηση μόνο με το μικρό του όνομα. Ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου στα όσα ακούγονται για τον Κανονισμό της Βουλής και πως το Μαξίμου θέλει να «σώσει» τον ίδιο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ώστε να διατηρήσουν τα προνόμια του αρχηγού Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. Πάρε και τα προνόμια κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβικώνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη» ήταν η ανάρτηση.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση