Ρόδος: Αλληλοκαρφώνονται για τον βιασμό της 19χρονης - «Είμαι αθώος, όλα τα έκανε αυτός»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 10:16 Ρόδος: Αλληλοκαρφώνονται για τον βιασμό της 19χρονης - «Είμαι αθώος, όλα τα έκανε αυτός»

Αλληλοκατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο, λίγες ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία Τοπαλούδη.

Τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του δείχνει ως δράστη για το βιασμό της μαθήτριας με αναπηρία ο 23χρονος ρομά.

Όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος, που δηλώνει αθώος, ο 19χρονος παρακολουθούσε και άλλες κοπέλες έξω από το Ειδικό Σχολείο.

«Είμαι αθώος»

«Είμαι αθώος, αυτό ήθελα να ακουστεί. Είμαι αθώος. Δεν έχω κάνει κάτι. Άμα έχω κάνει κάτι να το ξέρω. Είμαι αθώος, όλα αυτά τα έκανε ο Α… (ο 19χρονος). Προσπαθεί να μου τα φορτώσει. Προσπαθεί να μου φορτώσει ευθύνες που δεν έχω κάνει καν. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Εγώ είμαι μέχρι στιγμής αθώος. Και έχω αφήσει τον γιο μου στην ευχή της Παναγίας. Δεν ξέρω πώς είναι ο γιος μου», ανέφερε.

«Εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν στον Ευαγγελισμό με την παρέα μου, ήμουν και μαζί με τη γυναίκα μου, ήρθε στην παρέα μου και μου λέει “τι κάνεις βρε αδελφέ μου”».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί τον πήρε μαζί εκείνο το βράδυ του βιασμού της 19χρονης με αναπηρία ο 23χρονος κατηγορούμενους απάντησε:

«Δεν ξέρω, ήταν βίαιος, με πίεσε και μου έριξε σφαλιάρες. “Άμα δεν έρθεις μαζί μου θα σε σκοτώσω”, μου είπε», ισχυρίζεται ο 23χρονος. «Εγώ είμαι αθώος, το κορίτσι δεν λέει για μένα, λέει για τον Αλβανό» είπε στον ΑΝΤ1 ο συγκατηγορούμενος του 19χρονου.

Τι ισχυρίζεται ο 19χρονος

Ο 19χρονος Αλβανός ωστόσο ισχυρίζεται για το βράδυ του βιασμού: «Όταν κατέβηκα στον Ευαγγελισμό είδα τον 23χρονο και τη 19χρονη να φλερτάρουν. Τους είπα ότι θα πάω μια βόλτα μόνος και τότε με ρώτησαν αν μπορούσαν να έρθουν μαζί μου κι εγώ συμφώνησα. Όταν είδα να φλερτάρουν έντονα τους άφησα στην περιοχή Ενυδρείο να συνεχίσουν μόνοι τους. Μετά από 20 λεπτά επέστρεψα και πήρα τον 23χρονο»

Ο 23χρονος αρνείται αυτή την εκδοχή και υποστηρίζει ότι τα έκανε όλα ο 19χρονος ,ο οποίος όπως λέει φλέρταρε νωρίτερα με το θύμα. Ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι ο 19χρονος έστηνε καρτέρι έξω από το ειδικό σχολείο αλλά και άλλα γειτονικά σχολεία

«Τα κορίτσια φλέρταρε. Μαθήτριες προσπαθούσε να βρει, να τις βάλει στο αμάξι να πάνε βόλτα. Τον είχα δει να παίρνει κοπέλες να τις πηγαίνει βόλτα. Μαθήτριες από το ειδικό σχολείο και από γειτονικά σχολεία» είπε ο 23χρονος στον ΑΝΤ1.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση