Διπλά "πυρά" από τον Θεοδωράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 19:15 Διπλά "πυρά" από τον Θεοδωράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καυτηρίασε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη στάση τους.

Για τον παραλογισμό που επικρατεί στο δημόσιο διάλογο, εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών και του Πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ μίλησε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναφέρθηκε εκτενώς στην φημολογία που θέλει τον Αμερικανό πρέσβη να πιέζει Έλληνες βουλευτές για να ψηφίσουν υπέρ, εκφράζοντας την απορία του ότι αν ισχύει αυτό τότε ισχύει επίσης  ότι υπάρχει και μια άλλη πρεσβεία που πιέζει Έλληνες πολιτικούς να πουν όχι.

Κατηγόρησε την ΝΔ ότι μετέχει στην σεναριολογία αυτή αναφέροντας με σκωπτική διάθεση ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση του χρόνου στην πορεία για το Πολυτεχνείο Σκουρλέτης και Άδωνις Γεωργιάδης θα φωνάζουν μαζί «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καυτηρίασε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη στάση τους.

"Εκπλήσσομαι διότι αφενός υπάρχει ένας κυβερνητικός συνασπισμός που θα ψηφίσει υπέρ μια νατοϊκής επιλογής αλλά ταυτόχρονα χειροκροτεί το καθεστώς Μαδούρο" είπε και πρόσθεσε ότιθ από την άλλη "υπάρχει ένας αντιπολιτευτικός σχηματισμός που τάσσεται υπέρ του ΝΑΤΟ αλλά θα ψηφίζει κατά της ένταξης μιας μικρής βαλκανικής χώρας στην βορειοατλαντική συμμαχία".

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στις μετακινήσεις βουλευτών απαντώντας και στα αιχμηρά σχόλια βουλευτών. «Το κόμματα δεν διαλύονται από τις μετακινήσεις» είπε και καταλόγισε στους βουλευτές που αλλάζουν κόμματα και ιδεολογίες ότι ενδιαφέρονται μόνο να επανεκλεγούν.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση