«Πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε δώρο στον Ερντογάν κ. πρωθυπουργέ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 19:17 «Πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε δώρο στον Ερντογάν κ. πρωθυπουργέ»
Δριμύα επίθεση του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό

Στην διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε εκτεταμένα στην ομιλία του στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό γι' αυτό.

Ο κ. Καμμένος ανεβαίνοντας στο βήμα είπε ότι «ελπίζω να είνα ψέμα, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα είναι σήμερα στη Βουλή», ενώ εκείνη τη στιγμή έμπαινε στην αίθουσα ο κ. Τσίπρας, προκαλώντας γέλια στην Ολομέλεια. Ο κ. Καμμένος δεν έχασε χρόνο, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «υπάρχει στόχος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να μην έχουν πλεόν Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στήριξαν την κυβέρνηση, αλλά κυρίως τη χώρα, για να βγει από τα μνημόνια και εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι «πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε δώρο στον Ερντογάν», κάνοντας αναφορά στον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκαν την αποχώρησή του από την κυβέρνηση οι τουρκικές εφημερίδες.

Συνέχισε δε λέγοντας «διαπράξατε ένα έγκλημα κ. Πρωθυπουργέ. Με εκτελέσατε. Σε ό,τι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ένα έγκλημα που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ».

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση